Chilipaprikáink

Chilipaprikáinkat magról neveljük, melyeket külföldi megbízható forrásból szerzünk be a fajta azonosság biztosítása miatt.

Közel 20-21 fajta chilipaprikát termesztünk, melyekből saját magunk készítjük a szószainkat. Minden évben kipróbálunk új fajtákat, kikísérletezve a következő évre akár egy új szósz alapanyagának.

Főbb paprikáink a Carolina Reaper, Trinidad Moruga Skoprion és a Habanero fajták. Ismerkedj meg a saját termesztésű paprikáinkkal, melyek ha elnyerik tetszésedet és szeretnél belőlük készült szószt vásárolni, chili webáruházunkban lehetőséged van rá.

gombaichilipaprikak
7Pot chili

7Pot

A 7 Pot chilipaprika feszegeti a határaidat, extrém erősség, gyümölcsös aroma és egyedi karakter, kihívást jelentő ínyencség.
7Pot
Szellem chili

Bhut Jolokia

A Szellem chilipaprika a fenséges pokol tüze: lángolóan erős, csípős ízzel, amely bátorságot és szenvedélyt hoz minden pikáns ételbe.
Bhut Jolokia
Big Mustard Mama chili paprika

Big Mustard Mama

A Big Mustard Mama chilipaprika erőteljes ízvilággal rendelkező, sárga színű fajta. Magas fűszeressége és enyhén gyümölcsös aromája különlegessé teszi a pikáns ételeket.
Big Mustard Mama
Brown Butlah chili paprika

Brown Butlah

A Brown Butlah chilipaprika a különleges íz szerelmeseinek ideális választása. Gazdag, csokoládés színű, extra erős, egyedülálló pikáns ízzel rendelkezik.
Brown Butlah
Carolina reaper chili paprika

Carolina Reaper

A Carolina Reaper chilipaprika az ördögi csúcs: világrekorder erősség, gyümölcsös aroma, egy különleges ízorgia, csak a legbátrabbaknak való élvezet.
Carolina Reaper
Habanero chili paprika

Habanero paprika

A Habanero chilipaprika a kisérletezők kedvence: intenzív csípősség, gyümölcsös íz és élénk szín teszi kihagyhatatlanná a fűszeres ételeket.
Habanero paprika
Jalapeno chili paprika

Jalapeno

A Jalapeno chilipaprika egy közepesen erős és gyümölcsös ízű chilipaprika fajta. Tökéletes fűszer a sokoldalú ételekhez és pikáns ízvilágot kedvelőknek.
Jalapeno
Scotch Bonnet chili paprika

Scotch Bonnet

A Scotch Bonnet chilipaprika trópusi csodája a fűszerkedvelőknek: édes-gyümölcsös íz, szikrázóan erős és az egzotikus ételek főszereplője.
Scotch Bonnet
Skorpió chili - Trinidad Moruga Scorpion paprika

Skorpió chili

A Skorpió chilipaprika halálos elegancia: szúrósan erős, keserédes ízzel, a fűszerkedvelők favoritja a pikáns ízek birodalmában. Vigyázat: csíp!
Skorpió chili
Superhot Beast II

Superhot Beast II.

A Superhot Beast II. chilipaprika a bátor kísérletezők paprikája: fenomenálisan erős, karakteres ízzel, egy igazi „tűzön táncoló” fűszerélmény. Kihívásnak teremtve!
Superhot Beast II.
Zing chili paprika

Zing

A Zing chilipaprika az ízrobbanás mestere: frissítő, citrusos jegyekkel, intenzíven erős, kreatív ételek ízesítésére tökéletes választás.
Zing