Chili pehely

A kiszárított paprikákból remek chili fűszerek készíthetők. Ezekkel aztán bátran (vagy épp óvatosan) ízesíthetjük húsételeinket, pörköltjeinket és egyéb finomságainkat.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve


Chili Pehely vagy Chili Őrlemény? Te döntesz!

Chili pelyheinkkel új szintre emelheted a főzés művészetét! Ha szereted a különleges, csípős ízeket, amelyek nem csak az ízlelőbimbóidat, de a lelkedet is átmelegítik, akkor jó helyen jársz.

Most bemutatjuk neked a három különböző chili pelyhünket, amelyből mindenki megtalálja a számára tökéletes csípősséget és ízvilágot.

“Én mindent kibírok” – Igen, ilyet már hallottunk! 😀

Kezdjük a legdurvábbal, a Tűzmalommal. Ne hagyjátok, hogy a csalogató, édeskés, aszalt gyümölcsre emlékeztető illata becsapjon titeket!

Brutálisan erős paprikat válogattunk össze ebben az üvegcsébe. Carolina Reaper, Szellem Chili, 7Pot Brainstrain Red, Trinidad Moruga Scorpion másnéven Skorpió chili és ami megkülönbözteti a Nem Mered! szószunktól (azon kívül hogy szárított chili) az, hogy Brown Butlah és a gyönyörű színű Big Mustard Mama chilipaprika is van benne, laza 2 millio SHU körüli értékkel a csoki kedvelőknek 🙂 

Ha te vagy az, aki a magyaros levesekben is inkább a saját kezűleg őrölt paprikát részesíti előnyben, akkor ez a te választásod. És igen, van, aki vajas kenyérre vagy tejbegrízre is szórja! 😄

Lehetne valamivel enyhébbet? Lehet!

A második a sorban az Izzó Parázs. Ezt azoknak találtuk ki, akik azt hitték, bírják az erőset, de a Tűzmalommal rájöttek, hogy mégis csak van határ amit nem kéne átlépni.

Több féle Habanero paprika van benne, és egy közepes méretű bogrács ételhez egy evőkanálnyi is elég, hogy az étel kellemesen pikáns vagy közepesen erős legyen. Grillhez vagy száraz BBQ pácba is tökéletes.

“Füstölt chili pelyhetek van-e?” Már hogy ne lenne!

Harmadik termékünk a Chipotle chili pehely, amely a legenyhébb csípősségű chili pehely a kínálatunkban. A Jalapeno paprikákat Hickory tölgyfával füstöljük, ami egy különleges, baconos ízt kölcsönöz a Jalapeno paprikának. Ha nincs lehetőséged szabad tűzön főzni, de mégis szeretnél egy kis füstös ízt és pikánsságot csempészni az ételbe, A chipotle paprika lesz a te választásod.

Minden chili pehely malom aromazáró fóliával és kétállású őrlőfejjel érkezik, hogy te magad dönthess, milyen méretű pelyhekre vágysz. A visszajelzések alapján akik igazán rajonganak a chiliért, a Tűzmalmot vagy az Izzó Parazsat kombinálják a Chipotle-val a maximális ízélmény eléréséhez.🌶️