Miért Gombai?

Legfőbb küldetésünk, hogy minőségi, finom, gondosan érlelt alapanyagokból készült chili szószokkal, savanyúsággal és őrleményekkel népszerűsítsük a chilifogyasztást Magyarországon – azok körében is, akik korábban kerülték a csípős ízeket.

És közben a kis mennyiségű, házi készítésű termékek előállítását is támogatjuk. Akár saját fogyasztásra, akár környéki piacokra.

Hiszen így garantálható az igazán különleges ízvilág és a magas minőség.

És persze nem titkolt szándékunk magát Gomba községet is népszerűsíteni. Hiszen ez a település a legjobb példa arra, hogy néha nem is sejtjük, milyen kincsek rejtőznek a közvetlen környezetünkben.

Gomba Község madártávlatból
A Gombáról készült fotók Gulyás Attila / Turistamagazin.hu munkáját dícsérik!

A névválasztásunk is ezt tükrözi. Egyrészt  a chili iránti szenvedélyünk megtestesülése. Másrészt egy főhajtás Gomba település és annak miliője előtt. (Reméljük, hogy általunk többen megismerik ezt a Monor melletti községet.)

Néhány szóban Gombáról


Gombának nemcsak a neve kedves, hanem az egész község az, amelynek lakói még az idegeneknek is előre köszönnek – és szívesen beszélgetnek is. 

A mintegy 3 000 lélekszámú község egyre népszerűbb turistacélpont. Köszönhetően a kúriáknak, kastélyoknak, és látványos túraútvonalaknak.

Ha egy egynapos természetközeli kikapcsolódásra vágysz, mindenképpen érdemes ellátogatnod Gombára – és ha már itt vagy, egy adag chilit is felpakolhatsz.

Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük, hogy azok, akiknek a fenti értékek szintén fontosak, a legtökéletesebb gasztroélményt kapják tőlünk, apró üvegcsékbe zárva.

Hatalmas elismerés, hogy törekvéseinket mások is értékelik.

Nagyon finom a chili amit csináltok és ízletes! Pont úgy fejti ki erejét ahogy kell nem marja a szám szélét szépen lassan felépülő fájdalmat, belső melegséget okoz amit egy jó chilinek tudni kell! 🌶🔥😉 Nem Mered! szószt vettem, csak ajánlani tudom mindenkinek❗️

Varga Márk