Chili termékek

Házi készítésű chili szósz (brutál erő és pikáns), gyümölcsös chilis mártogatós, chili pehely, savanyúság és zöldségkrémek. Ezek közül biztosan megtalálod a számodra legízletesebbeket webáruházunkban. Tartósítószert nem tartalmaznak, a termékek erősségét pedig minden terméknél külön jelöltük számodra. Csapj le rájuk még ma!

gombai chili termekcsalad

Chili szósz

A különböző ízvilágú és csípősségű chili szószok ma már a legtöbb konyhában megtalálhatóak. Tárazz be te is kedvenceidből, hogy mindig legyen mitől könnyezni.

Chilis mártogatós

Gyümölcsös chiliszószaink tökéletesek sültek és vadhúsból készült ételek kiegészítőjeként. Receptjeinkben csak frissen feldolgozott gyümölcsöt használunk.

Chili pehely

A kiszárított paprikákból remek chili fűszerek készíthetők. Ezekkel aztán bátran (vagy épp óvatosan) ízesíthetjük húsételeinket, pörköltjeinket és egyéb finomságainkat.

Egyéb termékek

A chiliből nemcsak szószokat és fűszereket, de remek savanyúságot és mártogatóst is készíthetünk. Ezek remek hozzávalói a csípős ízek konyhájának. Ahogyan az egyetlen chilit nem tartalmazó termékünk, a Zakuszka is.